2020-07-24 09:33:43• hírek • Agerpres/Szatmár.ro

Szombat reggelig viharos lesz az idő az ország nagy részében

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár.ro archívum

Szombat reggelig fokozott légköri instabilitás várható az ország nagy részében - figyelmeztetett péntek reggel az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM).

Az ANM közölte: július 25-e délelőtt 10 óráig az ország nyugati, délnyugati, központi régióiban, valamint a domb- és hegyvidéken záporokra, zivatarokra, viharokra, helyenként jégesőre kell számítani. A lehulló csapadék mennyisége elérheti a 20-25, elszórtan a 30-35 litert négyzetméterenként. A légköri instabilitás hét végéig kitart, főleg az ország nyugati részében, valamint a domb- és hegyvidéken - tájékoztattak a meteorológusok.


Szatmárnémetiben a péntek valószínúleg eső nélkül fog telni, viszont az égboltot foltokban felhők takarhatják. A hőmérő higanyszála akár 28 Celsius fokig is kúszhat, ám a kellemes nyári meleget szombaton heves esőzések váltják fel. A weather.com előrejelzése szerint főként a nap második felében számíthatunk jelentős csapadékra, mi több, vasárnap és hétfőn is szórványos záporokkal számolhatunk. Szerdától azonban ismét zavartalanul süt majd fel a nap, a hőmérő akár 32 fokot is mutathat. 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: